50 godina u igri s djecom

Od ideje do realizacije stvaramo igrovne koncepte prateći prirodne oblike kretanja i koristeći edukativne sadržaje podržane najnovijim standardima o sigurnosti i kvaliteti proizvoda.
Realizacijom značajnih projekata ostvarujemo uspješno poslovanje i izvan granica Hrvatske.

Kreativna rješenja za dječja igrališta sa širokim asortimanom proizvoda razvijenih i proizvedenih iz održivih i ekološki prihvatljivih izvora. Pouzdanost koja se temelji na iskustvu, kvaliteti i stručnosti.

Više

Inovativna vodena igrališta u kombinaciji s jedinstvenim i inspirativnim dizajnom. Dinamična igrališta za vodene prostore nulte dubine koja pružaju beskrajne sate zabave za cijelu obitelj. Objedinjuje osjećaje različitih pokreta vode – protoka, maglica i mlaza – s preko 250 različitih svojstava za nenadmašnu avanturu vodene igre. Najzabavniji proizvodi za obitelj i djecu svih dobnih skupina.

Više

Multifunkcionalne strukture mreža inovativne su kreacije slobodne forme koji imaju neograničene mogućnosti za sate i sate zabave. Razigrane i maštovite konstrukcije potiču penjanje, koordinaciju i održavanje ravnoteže. Ove moderne penjalice nastavljaju revolucionirati izgled dječjih igrališta širom svijeta.

Više

Oprema za vježbanje na otvorenom koju može koristiti cijela obitelj. Idealna je za javne prostore, rekreacijske parkove i sportske terene. Bodyweight station – street workout – dizajniran je za sportske parkove i trening na otvorenom. Motivirajući uvjeti za vježbanje cijelog tijela, kontrolu tijela, koordinaciju pokreta, izgradnju snage i pokretljivosti.

Više

Igrališta za unutarnji prostor izuzetne raznolikosti i kvalitete, zone pokreta i zone odmora. Opremite svoj unutarnji svijet igre poticajnim elementima koji inspiriraju jednostavnim dizajnom. Zabava i igra na opremi izrađenoj od obnovljivih sirovina.

Više

Izrada idejnih rješenja i profesionalan pristup planiranju koje uključuje integrativne koncepte i igrala u skladu sa željenom namjenom i zahtjevima prostora. Uz stručnu podršku renomiranih proizvođača dizajn igrališta vizualiziramo u 2D i 3D prezentacijama.
Oslonite se na stručnjake – od dizajna do stvarnosti!

Više

“Kids club Arthur’s world u naselju Park Plaza Verudela i nakon 5 godina intenzivnog korištenja izgleda kao nov i našim najmlađim gostima  jednako je atraktivan kao i 2012. godine kada je otvorio vrata Arturovog svijeta zabave .„

Arena Activities Entertainment, Arena Hospitality Group d.d., Pula

Javna ustanova Maksimir od 2000 godine surađuje sa tvrtkom Regoč d.o.o. na održavanju postojećih i postavljanju novih sprava na dva dječja igrališta u spomeniku parkovne arhitekture parku Maksimir. Ovaj vid suradnje tijekom proteklih godina pokazao se uspješan kako prvenstveno za najmlađe posjetioce parka Maksimir, tako i na unapređenju i boljoj kvaliteti pružanja usluga posjetiocima parka Maksimir. Ove 2016. godine park Maksimir proglašen je četvrtim najljepšim parkom Europe (European best Destinations 2016) čime je uvelike doprinjelo i  redovito održavanje  dječjih igrališta u parku. Nadamo se da će se ovaj uspješan vid suradnje nastaviti i u budućnosti.

Saša Banić dipl.ing., Javna Ustanova -Maksimir
Pogledaj katalog!

eibe!

Preuzmite najnoviji katalog iz programa eibe!
Pogledaj katalog!

Partneri